Omvårdnadsprodukter

Omvårdnadsprodukter

Nedan finns information om våra omvårdnadsprodukter. Om ni önskar beställa så fyller ni i beställningsformuläret och klickar på skicka.

Fraktfritt för beställningar till ett värde om minst 1875 kronor inklusive moms (1500 ex moms).

Vi har för närvarande problem med leveranser av Decapinol gel och vårt lager är tomt. Vi har fått indikationer att vi kan få en ny leverans andra halvan av 2020. Vi arbetar på alternativa lösningar och hoppas att vi snart skall kunna tillhandahålla Decapinol gel igen. 

Canius

Canius-maitohappo-koiralle-60g-purkki-pakkaus-400

 

 

 

 

 

 

 

 

Hundens mag-tarmkanal utsätts konstant för utmaningar, t ex vid medicinering och förändrad kost. För att undvika besvär kan mag-tarmkanalen behöva hjälp att balansera mikrobiotan.

Canius® används för att balansera och förbättra mag-tarmhälsan och ge ett ökat välbefinnande. Mer finns att läsa på den här sidan.

Pris: 335 kr inkl moms (12 st = fraktfritt, 24 st = fraktfritt + betala för 23)

 

Decapinol

Vi har för närvarande problem med leveranser av Decapinol gel och vårt lager är tomt. Vi har inget leveransbesked. 

 
DecapinolGel_200

Munvård för hund och katt. Daglig tandborstning med Decapinol hämmar plackbildning och fungerar som komplement till tandborstning och annan mekanisk tandrengöring.

16 ml tub med pipett 120 kr inkl moms

 

 

60 viktiga sekunder

En enkel vägledning till daglig munhygien för hund.

60sek

2,70 kr per styck inkl moms  

 

Hipposan

Hipposan är en utvärtes salva baserad på vaselin och växtoljor. Den innehåller inget vatten, parfym eller Hipposan_200andra tillsatser. Lämplig som mjukgörare i karleder, vid förhårdnader och munsår.  Bildar en vattentät, skyddande hinna. Karenstid för start till tävling är 0 dagar. Innehåller: Vaselin, Rapsolja, Resinolja, Björkextrakt, Grön tistelextrakt.

Hipposan finns att köpa i följande förpackningar:

1 x 125 ml burk 118,75 kr  inkl moms

12 x 125 ml burkar 1243,75 kr inkl moms

 

Lyft och bärsele för hundar

En komfortabel sele som kan anpassas perfekt till din hund. Hunden kan enkelt lyftas antingen i fram eller bak, eller bägge delar på en gång. Den är anpassad  så det är behagligt för hunden att bli lyft.

 Lyft och bärselen är en lösning för hundar;
• med höftledsdysplasi
• med artros
• efter operation
• som blivit gamla och stela

Ladda ner PDF med storlekar, priser och beställningsformulär genom att klicka här.

Canius

Hundens mag-tarmkanal utsätts konstant för utmaningar, t ex vid medicinering och förändrad kost. För att undvika besvär kan mag-tarmkanalen behöva hjälp att balansera mikrobiotan.

Canius® används för att balansera och förbättra mag-tarmhälsan och ge ett ökat välbefinnande. Mer finns att läsa på den här sidan.

Pris: 335 kr inkl moms

________________________________________

 

Horsol har tyvärr utgått från vårt sortiment då produkten ej längre tillverkas.

Worlds Best Hoof Oil  har utgått ifrån vårt sortiment och tillhandahålls nu istället av www.hovcompagniet.se

Oxalic: Då vi från och med 1 februari 2017 inte längre kan tillhandahålla denna produkt hänvisar vi till Allderma och Verrutop® som är en identisk produkt som används på humansidan. Beställningar av Verrutop kan göras via telefon: 0301-40856 eller e-post: info@allderma.se.