Omvårdnadsprodukter

Omvårdnadsprodukter

Nedan finns information om våra handelsvaror. Om ni önskar beställa så fyller ni i beställningsformuläret och klickar på skicka.

Fraktfritt för beställningar till ett värde om 1500 kronor eller mer.

 

Letar du efter Oxalic?

Då vi från och med 1 februari 2017 inte längre kan tillhandahålla denna produkt hänvisar vi till Allderma och Verrutop® som är en identisk produkt som används på humansidan. Beställningar av Verrutop kan göras via telefon: 0301-40856 eller e-post: info@allderma.se.

 

Våra övriga produkter finner du nedan, precis som vanligt. Beställer gör du via formuläret till höger på sidan.

Horsol

Horsol_200Avsett för hästar som utvecklar irritation i man och svansregionen. Tillståndet är särskilt vanligt hos Islandshästar. Innehåller: Salicylsyra 10% och Propylenglykol. Tävlingskarens häst 96 timmar.

Horsol finns att köpa i följande förpackningar:

1 x 100 ml plastflaska med pipett 194 kr inkl moms

5 x 100 ml plastflaska med pipett  875 kr inkl moms

Hipposan

Hipposan är en utvärtes salva baserad på vaselin och växtoljor. Den innehåller inget vatten, parfym eller Hipposan_200andra tillsatser. Lämplig som mjukgörare i karleder, vid förhårdnader och munsår.  Bildar en vattentät, skyddande hinna. Karenstid för start till tävling är 0-dagar. Innehåller: Vaselin, Rapsolja, Resinolja, Björkextrakt, Grön tistelextrakt.

Hipposan finns att köpa i följande förpackningar:

1 x 125 ml burk 118,75 kr  inkl moms

12 x 125 ml burkar 1243,75 kr inkl moms

 

Decapinol Gel

Innehåller delmopinol och hyaluronsyra.

För hund och katt, efter mekanisk borttagning av plack – som ett flytande bandage. Regelbunden tandborstning med Decapinol Gel rengör och motverkar plack.

Häst – efter rensning av foderfickor. Tävlingskarens för häst är 96 timmar.

Decapinol Gel finns i 16 ml förpackning och kostar 120 kr inkl moms styck.

 

60 viktiga sekunder

Här kan du gratis ladda ner pdf-versionen av broschyren 60 viktiga sekunder (klicka på bilden) som handlar om din fyrfota väns munhälsa. Den går även att beställa för 3 kr/styck (ink moms) plus porto. Vid beställning av Decapinol Gel skickar vi gratis med broschyrer.

Worlds Best Hoof Oil

Worlds Best Hoof Oil (WBHO) är en högkvalitativ hovolja som tänger in i torra och skadade hovar. WBHO innehåller: Medicinskt graderad tjära (Stockholm grade), Neatfoots olja, Saligariolja och Eucalyptus olja.

Mycket skadade hovar, med stora sprickor, uttorkade hovar

Använda olja både på under- och utsidan av hoven varje dag i två veckor. Efter två veckor, applicera endast på utsidan, i huvudsak på kronranden, i 2 veckor beroende på hur allvarligt skadad hoven är. Vid behov fortsätt olja både under- och utsida ytterligare en tid. Det kan ta ungefär 6 veckor för en allvarlig spricka som går ända upp till kronranden att läka. Därefter kan man övergå till normalt bruk, som är ca 2-3 gånger per vecka.

250 ml burk (med pensel) 250 kr  inkl moms

O,5L burk 350 kr  inkl moms

1L burk 445 kr  inkl moms

4L burk 1375 kr  inkl moms

Lyft och bärsele för hundar

En komfortabel sele som kan anpassas perfekt till din hund. Hunden kan enkelt lyftas antingen i fram eller bak, eller bägge delar på en gång. Den är anpassad  så det är behagligt för hunden att bli lyft.

 Lyft och bärselen är en lösning för hundar;
• med höftledsdysplasi
• med artros
• efter operation
• som blivit gamla och stela

Ladda ner PDF med storlekar, priser och beställningsformulär genom att klicka här.